Katnić najavio da će saslušati Đukanovića
Milo Đukanović

U vezi afere "Pandora papiri"

Katnić najavio da će saslušati Đukanovića

Specijalni državni tužilac Milivoje Katnić najavio je da će saslušati predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića i da će odlučiti da li će navode o off shor firmi predsjednika Crne Gore nakon toga odbaciti ili sprovesti istragu.

"Ako se utvrdi da to postoji, u Engleskoj, Švajcarskoj ili drugoj lokaciji, mi ćemo na osnovu toga donijeti odluku. Ako bude osnovana sumnje prema njemu će se postupiti kao prema svakom drugom građaninu, tražićemo skidanje imuniteta. Postoji jedan oblik sumnje, neću reći udaljene, nego na krajnjem polu osnova", kazao je Katnić u emisiji Načisto na televiziji Vijesti.

On je dodao da su Đukanovići imali zajednički posao koji nije uspio i sinu je neko otpisao 120 miliona.

Dodao je da će da ispitaju, jer sumnja postoji te da ne može da iznese sadržinu dokaza.

"Tražili smo dokumentaciju i poslali dopis Đukanoviću da nam dostavi odgovore koje je dao i da nam da izjašnjenje. Poslaćemo i sinu", rekao je, između ostalog, Katnić i dodao da Đukanovića poštuje jer je predsjednik države.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.