ŽPCG: Putnicima vraćen novac, saobraćaj normalizovan
Ilustracija

Zbog kašnjenja vozova

ŽPCG: Putnicima vraćen novac, saobraćaj normalizovan

Željeznički prevoz Crne Gore juče je vratio novac putnicima koji su juče više sati čekali da se popravi voz u blizini stanice Trebješica gdje je došlo do kvara. Nakon što je otklonjen kvar, saobraćaj se odvija nesmetano i tako će se nastaviti i danas, saopštili su u Jutarnjem programu iz ŽPCG.

Juče u 08:30 sati došlo je do nestanka napona usljed kvara na kontaktnoj mreži u blizini stanice Trebješica. To je, kako kažu, prouzrokovalo kašnjenje voza 6101 koji iz Bijelog Polja polazi u 06:39 sati, kao i voza broj 6103 koji iz Bijelog Polja polazi u 09:42 sati.

U jednom vozu je bilo 60, u drugom 19 putnika.

“Kada se ovakve stvari dese ŽPCG nastoji da organizuje alternativni prevoz putnika autobusima, međutim, ovog puta zbog mjesta na kom se kvar desio to nije bilo moguće, zato je Željeznički prevoz izvršio povraćaj novca po dolasku na stanice Bar i Podgorica”, kazali su iz ŽPCG.

Napon je došao u 14:15h, a voz je krenuo iz stanice Trebješica u 14:18 sati.  

“Nama je zaista žao, izvinjavmo se putnicima na neprijatnosti. Nakon što je kvar otklonjen saobraćaj se odvijao nesmetano i tako će se nastaviti danas”, saopštili su iz ŽPCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.