Otkriveno ko je nova Samanta Džons u kultnoj seriji

'Seks i grad'

Otkriveno ko je nova Samanta Džons u kultnoj seriji

Dolazi nova junakinja koja će postati dio slavne četvorke

Dok nestrpljivo iščekujemo novu seriju "And Just Like That", 10-epizodni nastavak kultne serije "Seks i grad", svakodnevno otkrivamo nove detalje koji dodatno potiču nestrpljivost.

Poslednje što su producenti otkrili jeste da će lik Samante Džons uskoro postati prošlost te da će je zamijeniti nova junakinja koja će postati dio slavne četvorke u seriji.

Doza pandemije koronavirusa bit će prisutna i u radnji serije od čega će se razboljeti Samantha, a nju će zamijeniti lik Lise Todd Wexley,  glumica Nicole Ari Parker.

Prirodno je poželjno

Nove epizode bavit će se prijateljstvom žena u pedesetima i njihovim životima, a tome će pridonijeti i prirodan izgled Sarah Jessice Parker, jedne od četiri glavne junakinje koja za nove epizode nije nimalo mijenjala svoj izgled niti se pokušala pomladiti odlučivši pokazati svu draž koju nose pedesete godine.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.