Makron pogođen jajetom tokom posjete Lionu

Francuski predsjednik Emanuel Makron pogođen je jajetom tokom posjete Lionu zbog afirmisanja francuske gastronomije, a muškarac koji je ga je gađao uzvikujući "živjela revolucija" priveden je odmah posle incidenta, javlja Rojters.

Na video-snimku koji je na Tviteru objavio časopis Lion Mag vidi se kako se jaje odbija o Makronovo rame dok on prolazi kroz okupljenu gomilu ljudi, ali ostaje cijelo, a demonstrant izvikuje „Vive la revolution“ – „Živjela revolucija“.

Incident se dogodio na Međunarodnome sajmu hotela, ugostiteljstva i gastronomije koji se održava u Lionu, a muškarac je priveden, objavili su francuski mediji.

Portparolka kabineta francuskog šefa države nije odgovorila na molbu za komentar, navodi Rojters.

Britanaks agencija podsjeća da je u junu ove godine nepoznati muškarac ošamario Makrona tokom njegove posjete južnoj Francuskoj, a zbog tog incidenta kažnjen je četvoromjesečnim zatvorom.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.