Porodica Lukić čija je kuća izgorela u požaru dobila novi dom
Foto: Glavni grad

Porodica Lukić čija je kuća izgorela u požaru dobila novi dom

Predsjednica Opštine u okviru Glavnog grada-Golubovci Tanja Stajović i direktor Agencije za stanovanje Vladimir Tomović uručili su danas ključeve kuće porodici Lukić iz zetskog sela Goričani.

Tomović je tom prilikom podsjetio da je porodična kuća Lukića izgorela u požaru krajem prošle godine, te da je na inicijativu Glavnog grada kompanija Bemax, i ovoga puta, pružila podršku i pomoć, pa danas naši sugrađani mogu uživati u novom domu.

¨Kao i mnogo puta do sada, Glavni grad je našao način da pomogne porodici koja je pretrpjela štetu u decembru prošle godine. Ovaj objekat je gotovo u cjelosti bio uništen i naši prijatelji iz kompanije Bemax priskočili su u pomoć, a ovo pred nama su rezultati našeg zajedničkog rada.˝ kazao je Tomović, te poželio porodici Lukić ugodan boravak u novom stambenom objektu.

 

163257174120210925095746

 

Novoizgrađeni objekat je strukture trosobnog stana sa dva ulaza, a kompletni zanatski radovi donacija su kompanije Bemax, piše Pobjeda.

¨Koristim priliku da zahvalim gradonačelniku Vukoviću i kompaniji Bemax koji su za nas učinili nešto divno. Rezultati njihovog rada su izvanredni.¨ kazala je Biljana Lukić i zahvalila porodici Maraš i svim sugrađanima koji su pružili podršku u veoma teškom trenutku za njihovu porodicu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.