Aleksandar Damjanović, Foto: CKM

Damjanović iz CKM-a poručio

"Radojević smijenjena da bi se lažirao popis"

Razrješenje direktorice Monstat-a Gordane Radojević je jasan pokazatelj da “pokojna” Vlada Crne Gore priprema krađu rezultata popisa, kazao je danas Aleksandar Damjanović predsjednik Crnogorske kulturne mreže (CKM).

Poručuje da je smjena Radović još jedan dokaz da se politički revanšizam nastavlja i da su na “ostrijel” antidržavne vlade izloženi svi oni koji nijesu dio neke od političkih partija koje vršu izvršnu vlast.

Damjanović dodaje da umjesto da budu ponosni što je na čelu Monstat-a osoba sa stručnim kvalifikacijama koje ima Gordana Radojević premijer Zdravko Krivokapić je smjenjuje jer je ona prepreka kako pojašnjava za lažiranje rezultata popisa.

"I samo šturo obrazloženje o razrješenju je relevantan pokazatelj o opravdanosti još jedne sramne odluke “pokojne” Vlade Crne Gore.  Nakon ovog poteza svima nam je jasno da je premijer “kleknuo” pred liderima Demokratskog fronta i ponizno izvršava sva njihova naređenja kako bi sačuvao svoju fotelju. Svima nam je jasno da više nema dileme da je Vlada krenula u nacionalni inžinjering i obračun sa građanima koji se deklarišu kao Crnogorci", istakao je Damjanović i dodao da su u velikoj zabludi oni koji misle da će na popisu moć da "lopovlukom i raznim mahinacijama smanje broj Crnogoraca".

"Poručujem premijeri i liderima Demokratskog fronta nikad nas nije bilo više i to će predstojeći popis pokazati", zaključio je Damjanović.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.