Uprava za sport i mlade kontinuirano pruža podršku svim sportskim savezima, uključujujući i gimnastički
Sa sastanka

Predsjednik Svjetske gimnastičke federacije sa Simonovićem, Laloševićem i Radonić

Uprava za sport i mlade kontinuirano pruža podršku svim sportskim savezima, uključujujući i gimnastički

Direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević i predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta, Dušan Simonović, sastali su se danas u Podgorici sa predsjednikom Svjetske gimnastičke federacije, Morinarijem Vatanabeom, i predsjednicom Gimnastičkog saveza Crne Gore, Vesnom Radonić.

Na sastanku je predsjednik COK-a iskazao zadovoljstvo što je Vatanabe posjetio Crnu Goru, kao i zbog podrške koju crnogorska gimnastika dobija od međunarodne asocijacije na čijem je čelu, ali i čestitao na sjajno organizovanim Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama, koje su se u julu i avgustu održale u Tokiju.

Lalošević se ovom prilikom zahvalio Vatanebeu na posjeti, te dodao da Uprava za sport i mlade kontinuirano pruža podršku svim sportskim savezima, uključujujući i gimnastički, koji je ove godine dobio rekordan iznos sredstava.

Vatanabe i Radonić zahvalili su Crnogorskom olimpijskom komitetu i Upravi za sport na kontinuiranoj pomoći i podršci.

Na sastanku je bilo riječi i o daljim planovima za razvoj ovog sporta u Crnoj Gori i o konkretnim oblicima podrške.

Vatanabe će, zajedno sa Ambasadorom Japana i predstavnikom Vlade Japana, krajem godine ponovo posjetiti Crnu Goru.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.