Đoković: Finale ću tretirati kao poslednji meč u karijeri, daću i srce i tijelo i glavu

US OPEN

Đoković: Finale ću tretirati kao poslednji meč u karijeri, daću i srce i tijelo i glavu

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković plasirao se u finale Otvorenog prvenstva SAD, pošto je rano jutros pobijedio Njemca Aleksandera Zvereva posle velike borbe u pet setova sa 4:6, 6:2, 6:4, 4:6, 6:2. On je jutros rekao da će predstojeće finale Otvorenog prvenstva SAD tretirati kao da mu je poslednji meč u karijeri.

"Daću i srce i tijelo i glavu, sve ću uložiti u taj meč. Tretiraću ga kao da je poslednji u mojoj karijeri", rekao je Đoković posle pobjede u polufinalu.

Prvi teniser svijeta je u polufinalu Ju Es Opena, posle velike borbe, pobijedio Njemca Aleksandera Zvereva sa 4:6, 6:2, 6:4, 4:6, 6:2 i u finalu će igrati protiv Rusa Danila Medvedeva.

"Najbolja atmosfera od početka turnira na ovako fantastičnom stadionu, hvala svima. Ovo su trenuci za koje živimo", rekao je Đoković.

"Aleksander je veliki šampion, neko kome se divim i na terenu i van terena. On je jedan od mojih najboljih prijatelja. Znao sam prije izlaska na teren da će ovo biti velika bitka. Nadam se da ste uživali i osjetili našu energiju", naveo je srpski teniser, prenosi Beta.

Đokovića sada samo jedna pobjeda dijeli od kalendarskog grend slema i rekordne 21. titule sa najvećih turnira.

On je, takođe, stigao i do devetog finala Ju Es Opena, čime je pretekao Pita Samprasa i Ivana Lendla.

Finale je na programu sjutra od 22.00.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.