Martinović: URA da prizna da je bila protiv ustoličenja Mitropolita Joanikija
Vladimir Martinović

"Pokušali sve da do toga ne dođe"

Martinović: URA da prizna da je bila protiv ustoličenja Mitropolita Joanikija

Poslanik i potpredsjednik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović pozvao je funkcionere Građanskog pokreta URA da kažu da su "bili protiv" ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija na Cetinju i da su, kako kaže Martinović, sve pokušali da do njega ne dođe.

“Sljedstveno izjavi koju sam pročitao da se zaključiti da su svi oni koji su radili da se ustoličenje desi na Cetinju, radili po nalogu spolja, a oni koji su bili protiv ustoličenja po nalogu iznutra, odnosno Veljovića i Đukanovića. Ne, kolege: sve što je potrebno, jeste da kažete da ste bili protiv ustoličenja i sve pokušali da do njega ne dođe. To je jedina istina. Sve ostalo su priče za malu djecu”, naveo je Martinović na Tviteru.

Komentarisao je i izjavu Konatara da svako onaj ko pokuša da ugrozi evropski put i budućnost Crne Gore, ne može imati podršku Gređanskog pokreta URA.

“O evropskom putu pričaju oni koji su htjeli prvu verziju tužilackih zakona da proguraju suprotno volji EU, članove Tužilačkog savjeta da biraju prema partijskom ključu, ponovo suprotno stavu EU. Evropski!”, napisao je Martinović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.