Abazović objavio video napada na policiju: Jasno je ko diže tenzije, apelujem na mir
Dritan Abazović

Abazović objavio video napada na policiju: Jasno je ko diže tenzije, apelujem na mir

Potpredsjednik Vlade Crne Gore, Dritan Abazović, objavio je na Tviteru snimak, kako je naveo, napada na policiju jutros na Cetinju. Pozvao je na mir i spuštanje tenzija.

"Pogledajte kako je Veselin Veljović, savjetnik predsjednika države i grupa poslanika DPS započela jutros napad na policiju. Sad je valjda svima sve jasno! Apelujemo na mir i spuštanje tenzija", napisao je Abazović. 

U Cetinjskom manastiru danas je planirano ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskoj Joanikija. Sveštenstvo SPC prema posljednjim informacijama još uvijek nije krenulo iz Podgorice na Cetinje.

Kasno sinoć pojedini mediji su objavili da se odustalo od ustoličenja na Cetinju što je patrijarh Porfirije demantovao.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.