Mitrović: Bićemo vjetar u leđa razvoju Tivta
Foto: Ministarstvo ekologije

Mitrović: Bićemo vjetar u leđa razvoju Tivta

Ministar ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, Ratko Mitrović sa saradnicima, boravio je danas u radnoj posjeti Opštini Tivat i razgovarao sa predsjednikom Opštine, Željkom Komnenovićem i njegovim saradnicima.

Ključna tema sastanka bila je izrada započetih planskih dokumenata, kao i izrada novog prostorno-urbanističkog plana Opštine Tivat.

"Prioritet nam je izgradnja škole, jer više nema mjesta u postojećem objektu. Takođe, prioriteti su i izgradnja vrtića, spratne garaže sa 480 mjesta i gradske pijace”, upoznao je Komnenović ministra Mitrovića.
Na sastanku je razgovarano o mogućnosti izgradnje reciklažnog centra za čvrsti otpad. S tim u vezi, ministar Mitrović je izjavio da će Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma o svom trošku raditi na sanaciji deponije Lovanja u blizini Aerodroma Tivat, a sve to u sklopu Programa obilježavanja 30 godina od proglašenja Crne Gore ekološkom državom. Razmatrane su i opcije razvoja objekata infrastrukture u Opštini Tivat.

“Bićemo vjetar u leđa razvoju Opštine Tivat”, izjavio je na kraju  Mitrović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.