Dženifer Lopez nosi odjeću sa sve etiketom
Foto: Twitter

Dženifer Lopez nosi odjeću sa sve etiketom

Nema sumnje da je Dženifer Lopez jedna od najbolje odjevenih filmskih i muzičkih zvijezda, ali omakla joj se greška kada se u Veneciji pojavila na modnoj reviji "Dolče Gabana".

Dženifer Lopez (52), napravila je jedan očigledan promašaj tako što je sa ogrtača koji je nosila, zaboravila da skine etiketu sa cijenom i bar-kodom.

Glumica i pjevačica, šetala je duž pristaništa u Veneciji dok je napuštala hotel, odlazeći do taksi-brodića, kako bi stigla na glamurozni događaj.

Bila je okružena telohraniteljima, ali stilisti očigledno nisu primijetili etiketu koja je još uvjek bila pričvršćena za ogrtač.

Jeniferin izbor odjeće nosio je oznaku brenda na čijoj je reviji i bila - "Dolče Gabana". Pantalone od svile, korset i ogrtač obogaćeni su cvjetnim detaljima i cirkonima, a sve to je ukombinovala sa sjajnim potpeticama i diskretnom šminkom.

U društvu Hajdi Klum i Helen Miren, Džej Lo je zaista blistala i privlačila pažnju cijele publike na modnoj reviji njenog omiljenog modnog kreatorskog para.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.