Dženifer Lopez napunila 51. godinu: Najzgodnija diva Holivuda ne prestaje da oduševljava javnost
Dženifer Lopez

Modne kombinacije Džej Lo koje će ostati upamćene

Dženifer Lopez napunila 51. godinu: Najzgodnija diva Holivuda ne prestaje da oduševljava javnost

Najveća latino diva današnjice - neponovljiva Dženifer Lopez je napunila 51 godinu.

Džej Lo je juče proslavila 51. rođendan i izgleda bolje nego ikad.

Počela je kao plesačica, pa se isprobala i u glumi, da bi potom osvojila sve muzičke top liste. Nije se zaustavila na muzici, već vješto radi u sve tri oblasti – uz jednako uspješne izlete u svijet mode i beauty proizvoda.

“Slušajte, i ja ću u jednom trenutku početi da starim. I onda će svi reći: ‘Pogledaj je, izgleda tako staro!’ Ali trenutno se dobro držim. Neki dan prišla sam Aleksu (njenom vjereniku) i donijela mu nešto, a zatim otrčala dalje. Rekao mi je da trčim kao da imam 25 godina. Nikad nisam izašla iz tog tempa 25-godišnjakinje i izgleda da sam i dalje u tom tempu. Ali sve će se promijeniti kada kosti počnu da me bole”, ispričala je Džej Lo jednom prilikom, prenosi Nova S.

Ipak se svima čini da sa godinama Džej Lo izgleda sve bolje, a i svaki put nas iznova zasijeni kada se pojavi na crvenom tepihu. Prisjetili smo se njenih najboljih izdanja.

Zbog ove Versaće haljine koju je Lopezova nosila da dodjeli “Gremija” izmišljena je Gugl pretraga po slikama. Tu haljinu nosila je ponovo na Donatelinoj reviji godinama kasnije.

lopezgetty

Foto: Getty images

Na premijeri filma “Second act” nosila je raskošnu pink toaletu Đambatiste Valija:

lopezsecond

Foto: Getty images

Na dodjeli Oskara 2015. godine pojavila su zlatnoj “Eli Sab” haljini:

elisablopez

Iste godine, Lopez je pokazala da joj Versaće dizajn najbolje stoji. Njena haljina na “MetGala” događaju ostala je upamćena:

jenniferlopezmetgala

Foto: Hollywood Reporter

Takođe na svječanosti Metropolitan muzeja, Dženifer Lopez je dvije godine kasnije izgledala kao Elsa iz popularnog crtaća “Zaleđeno kraljevstvo” u Valentino haljini:

elsa

Foto: Getty images

I sljedeće godine je “pokidala” i na svoj način iznijela haljinu sa katoličkim motivima:

JenniferLopezHeavenlyBodiesFashionCatholic4fi4VAWRVVCl

Foto: Getty images

Na 61. dodjeli Gremi nagrada, Džej Lo je privukla pažnju sjajnim aksesoarom u vidu šešira sa širokim obodom:

JenniferLopez

Foto: Hollywood Reporter

Pokazala je da joj žuta sjajno stoji u prelijepoj haljini Đambatiste Valija na 73. dodjeli Zlatnog globusa:

zutadyejlo

Foto: Instagram

Džej Lo važi za najzgodniju damu u Holivudu – pa lako može da iznese i “golu” haljinu u kojoj se pojavila na dodjeli Bilbord latino nagrada:

jenniferlopezbillboardlatinmusicawardsmiami042720171

Foto: Bilbord

I najzad, na dodjeli Oskara 2019. godine, Lopez je izgledala kao prava diva, kada se pojavila u metalik haljini koja je pratila liniju tijela:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.