Bogdanović: Ne bježimo od razgovora sa kolegama iz parlamentarne većine
Boris Bogdanović

Bogdanović: Ne bježimo od razgovora sa kolegama iz parlamentarne većine

Demokratska Crna Gora nikada nije bježala od razgovora sa predstavnicima parlamentarne većine, kazao je za Dan poslanik te partije Boris Bogdanović, nakon što je jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević saopštio da bi prije novog sastanka parlamentarne većine, koji se najavljuje za 30. avgust, Demokrate i DF trebalo posebno da se sastanu.

Ipak, Bogdanović naglašava da je prije razgovora potrebno međusobno uvažavanje.

"Demokratska Crna Gora nikada nije bježala od razgovora sa predstavnicima parlamentarne većine, ali nikada nije ni inicirala sukobe sa njima, već je bila primorana da se brani. Potrebno je da se prethodno uvažavamo i poštujemo, a onda i da razgovaramo. Vjerujemo da je predlog poslanika Kneževića u tom pravcu", kazao je Bogdanović.

Podsjećamo, radnije je predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović inicirao za 30. avgust novi sastanak parlamentarne većine, kako bi se dogovorila nova strategija djelovanja.

Iz DF-a je uslijedio odgovor da bi prije tog sastanka trebalo da razgovaraju sa Demokratama.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.