ODT formiralo predmet zbog policijskog zlostavljanja na Cetinju

ODT formiralo predmet zbog policijskog zlostavljanja na Cetinju

Iz Osnovnog državnog tužilaštva u Cetinju je saopšteno da je formiran predmet povodom incidenta koji se dogodio 28. jula u bašti ugostiteljskog objekta "La Martina" na Cetinju.

Tada su nepoznati policijski službenici Sektora za borbu protiv kriminala nanijeli povrede vlasniku tog lokala, Cetinjanina Іvana Roganovića.

Kako je saopštio rukovodilac cetinjskog ODT-a Duško Milanović, postupajući ро krivičnoj prijavi Roganovića od 29. jula, istog dana preduzete su sve potrebne mjere i radnje kako bi se utvrdilo činjenično stanje.

"Po nalogu postupajućeg tužioca prikupljena su obavještenja od podnosioca prijave i donijeta naredba o sudskomedicinskom vještačenju tjelesnih povreda oštećenog", naveo je Milanović.

Dodao je da je radi utvrđivanja indentiteta svih policijskih službenika Sektora za borbu protiv kriminala koji su tom prilikom preduzimali službene radnje, kao i svih ostalih osobe koje su bile prisutne, upućen zahtjev cetinjskoj policiji.

"Osnovnom sudu u Cetinju podnijet је zahtjev za izuzimanje resivera za video nadzor sa ugostiteljskog objekta “La Martina” i upućen poziv za prikupljanje potrebnih obavještenja od građana za koje je utvrđeno da su bili pristutni na licu mjesta. Sve radnje u ovom predmetu ćе se preduzimati blagovremeno i hitno, a o ishodu postupka javnost ćе biti blagovremeno obaviještena", naglasio je Milanović.

Pobjeda.me

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.