Rotary klub Kotor na humanitarnom krstarenju sakupili novac za nabavku instrumenta za Gradsku muziku Kotor
Foto: Rotary klub Kotor

Rotary klub Kotor na humanitarnom krstarenju sakupili novac za nabavku instrumenta za Gradsku muziku Kotor

Iz Rotary kluba Kotor su saopštili da su članovi kluba i njihovi gosti na humanitarnom krstarenju „Boka Cruise 3” održanom subotu, 24. jula, sakupili su 3.500 eura za nabavku muzičkog instrumenta - horne za Gradsku muziku Kotor.

"U humanitarnoj akciji - krstarenju Bokom brodom „Katica“, učestvovao je veliki broj Rotarijanaca, Rotaraktovaca, njihovih porodica i prijatelja koje su plaćanjem kotizacije, kupovinom lutrije i drugim dobrotvornim prilozima omogućili da iznos potreban za ovu namjenu bude dostignut," navode iz kluba.

Iz kluba su saopštili kako su njihovu akciju podržali RC Bar, RC Pljevlja, RC Budva i RC Ulcinj, doo „Školjke Boke“, „En Forma“ doo Kotor, „Tujko“ doo Kotor, „Djurović inženjering“doo Herceg Novi, „Simes inženjering“ doo Podgorica, „NIB“ projekt doo Tivat, TO Kotor, “A Team“ doo Kotor, „ALL-ing“ doo Kotor, frizerski saloni: „Helena“ Kotor, „Olja“ Kotor, „Happy M“ Kotor, „Selfie look“ Tivat i „Hair like a boss - by Sanja“ Tivat; kozmetički saloni: „Žana“, „Damira“, „Nađa Sv. Stasije“, „Beauty“; restorani: „Bokeljski gušti“, „Dobrotski dvori“, „Terazza“ i „My city“; plažni barovi: „Kalardovo“ i „Smokvica“; poslastičarnice: „Forza“ i „Cattarissimo“, hemijska čistiona „Limili“, Martin Krivokapić, Hotel „Cattaro“ i restoran „As“, hand made gift shop „Kre Art“, Imanje Banićević „Cozy Cottage“ Krivošije, Melita Krivokapić i grafički studio „Krug“ Bar.

"Za dobru atmosferu na prepoznatljivom ljetnom humanitarnom dogadjaju kluba bio je zadužen muzički sastav „Rilli“. Doživljaj je upotpunio koncert Gradske muzike Kotor na ostrvu Gospa od Škrpjela koji je oduševio sve prisutne," dodali su iz kluba.

Rotary klub Kotor se zahvalio svima koji su se odazvali ovoj humanitarnoj akciji i omogućili nabavku instrumenta za kojim je Gradska muzika Kotor iskazala potrebu, ističući činjenicu da se radi o organizaciji od posebnog značaja za grad u susret značajnom jubileju - proslavi 180 godina od njenog osnivanja iduće godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.