Injac sljedeće sedmice u posjeti Izraelu
Olivera Injac

Injac sljedeće sedmice u posjeti Izraelu

Delegacije Ministarstva odbrane, na čelu sa ministarkom odbrane, prof. dr Oliverom Injac, sljedeće sedmice boravi u zvaničnoj posjeti državi Izrael. Tom prilikom oni će se u Tel Avivu sastati sa zvaničnicima Ministarstva odbrane Izraela, saopšteno je iz njenog kabineta.

Takođe, delegacija će posjetiti Elbit-IMI Akademiju.

"Riječ je o renomiranom centru izvrsnosti za obuku specijalnih snaga u borbi protiv terorizma, sa mogućnostima za realizaciju širokog spektra programa obuke za sprovođenje situacione analize, implementaciju odgovora na različite taktičke situacije u terenskim uslovima i dostizanje operativnih ciljeva", saopšteno je.

U planu je i posjeta SK kompaniji za tehnologiju i inovacije, koja je specijalizovana za odbrambene tehnologije, mornaričku infrastrukturu, oružje manjeg kalibra, optičke i laserske sisteme.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.