Brnabić: Neću da komentarišem Beluvukove izjave, to su riječi psihopate i koljača
Brnabić

Brnabić: Neću da komentarišem Beluvukove izjave, to su riječi psihopate i koljača

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da neće da komentariše optužbe vođe navijača Partizana Veljka Belivuka da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić od njega tražio usluge, i navela da su to riječi "psihopate i koljača".

Šef kriminalne grupe osumnjičene za više brutalnih likvidacija Belivuk je na saslušanju u tužilaštvu prije dvije nedelje negirao da je ubica, ali je naveo da su predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i njegovi saradnici od njega tražili više usluga, objavio je u četvrtak portal KRIK.

Prema riječima premijerke Srbije, Belivukove izjave su politički usmjerene i bitno je shvatiti ko od njih ima koristi.

"Suština je u tome kako i u koju svrhu drugi upotrebljavaju riječi psihopate i koljača i da li koriste riječi psihopata da bi promovisali svoju politiku i pokušali Aleksandra Vučića da skinu sa vlasti svim metodama, pa čak i time da im u tome partner bude neko kao što je Belivuk", rekla je Brnabić, prenosi Beta,

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.