24.jula Priganica fest na Skadarskom jezeru: Slađe Je Sa Medom

24.jula Priganica fest na Skadarskom jezeru: Slađe Je Sa Medom

Na tri mosta i na obali Skadarskog jezera, u maloj varoši Virpazar, održaće se u subotu 24. jula 2021. godine sa početkom u 17 časova PRIGANICA FEST- Slađe Je Sa Medom, saopšteno je iz PR Službe Nacionalnog parka Skadarsko jezero.

Građane pozivaju na degustaciju priganica, meda i vina.  

"Izaberimo zajedno najsrećniju priganicu i najkreativniju karikaturu, ali i poštujmo epidemiološke mjere", navode iz NP  Skadarsko jezero.

Posjetioci NP Skadarsko jezero imaće priliku da uživaju i u muzičkom programu sa Sanjom Raičković i Miloradom Šulem Jovovićem, Jelenom Petošević, DJ Srećkom, a nastupiće i KUD „Jedinstvo“. 

Manifestaciju „Priganica fest“ organizuje Javno preduzeće za nacionalne parkove Crne Gore u saradnji sa Turističkom organizacijom Bar, Mjesnom zajednicom Virpazar, konobom „Badanj“, konobom „Vinarija Virpazar“ i lokalnim preduzetnicima.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.