Na trajektu i tigar, putnici u čudu
Foto: Facebook

Na trajektu i tigar, putnici u čudu

Jedan od zanimljivijih tereta koji su na „Jadrolinijinom“ trajektu do sada prevozili mora da je tigar, koji se našao na trajektu za Hvar.

Putnici na „Jadrolinijinom“ trajektu šokirali su se kada su ugledali tigra u kavezu na jednoj prikolici, piše Dalmatinski portal.

Iz kompanije „Jadrolinija“ saopštili su da im nije bio prijavljen prevoz životinje već ličnog prtljaga.

„Članovi posade nisu dužni da proveravaju sadržaj prikolice ukoliko im nije prijavljen prevoz opasnih materija, kada treba da ustanove da li su ispoštovani svi sigurnosni protokoli“, naveli su iz „Jadrolinije“.

Posada trajekta nije znala da prevozi tigra sve dok vlasnik na pola kanala nije upitao da li može da digne ciradu da „beštija“ dobije malo vazduha.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.