Brajović: Čuvajmo ove vrijednosti za koje su naši preci ginuli
Ivan Brajović

Brajović čestitao Dan državnosti 13. jul

Brajović: Čuvajmo ove vrijednosti za koje su naši preci ginuli

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore, Ivan Brajović, čestitao je svim građankama i građanima Dan državnosti, 13. jul.

"Današnji dan je, osim jubileja koji slavimo, dan kada se moramo prisjetiti naših slavnih predaka i njihove borbe za nezavisnu, međunarodni priznatu, antifašističku Crnu Goru," istakao je Brajović.

Takođe je dodao da je danas, kada su ove vrijednosti ugrožene, obaveza svih nas da stanemo u njihovu zaštitu.

"Sjećajmo se 1878. godine i Berlinskog kongresa, sjećajmo se 1941. i velikog ustanka protiv fašizma u Crnoj Gori. Sjećajmo se i živimo tako da svakim svojim djelom čuvamo ove vrijednosti za koje su naši preci ginuli. Nek je vječna građanska, multivjerska, multinacionalna, sekularna, antifašistička Crna Gora", zaključio je Brajović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.