Policija odlično identifikovala probleme sa kojim se suočava društvo Crne Gore
Sa sastanka

Potvrđeni tradicionalno dobri odnosi policije i ambasade Francuske

Policija odlično identifikovala probleme sa kojim se suočava društvo Crne Gore

Zoran Brđanin v.d. direktora Uprave policije sastao se danas sa Kristijanom Timonijem francuskim ambasadorom u Crnoj Gori i Filipom Dansonvilom oficirom za vezu pri Ambasadi Republike Francuske u Beogradu, saopšteno je iz Uprave policije.

Brđanin je sa Timonijem razgovarao o tradicionalno dobrim odnosima naše policije i ambasade Francuske u Crnoj Gori.

Ambasador Timonije je u razgovoru istakao da je crnogorska policija odlično identifikovala probleme sa kojim se suočava društvo Crne Gore i istakao da će ambasada Republike Francuske dati punu podršku da se Crna Gora suoči sa prepoznatim izazovima.

Brđanin je saopštio da se nijedna država, pa ni naša, ne može spostvenim snagama suprostaviti savremenim bezbjednosnim izazovima.

„Raduje me činjenica što imamo podršku međunarodnog partnera kao što je Republika Francuska", kazao je Brđanin.

Istaknuto je obostrano zadovoljstvo što su tokom prethodnih godina instruktori elitnih specijalnih snaga francuske policije svoje znanje i iskustvo prenijeli na pripadnike crnogorske specijalne policije, a taktika postupanja se uspješno primjenjuje u jedinici za specijalne operacije Uprave policije.

Kao potvrda uspješne i dobre saradnje u ovom segmentu u prilog ide obuka koja trenutno traje, a koju sprovode instruktori iz RAID-a za naše službenike iz Protivterorističke jedinice iz oblasti taktike specijalnih dejstava, saopšteno je iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.