Demokrate: Mandić da provjeri šta narod misli o tome što sa DPS-om dijeli braću na vjere i nacije
Demokrate

Demokrate: Mandić da provjeri šta narod misli o tome što sa DPS-om dijeli braću na vjere i nacije

"Kako ne bismo odgovarali na gluposti, savjetujemo da bi Andrija Mandić neizostavno trebao da prošeta kroz narod i provjeri šta građani misle o njegovom bojkotu parlamenta zajedno sa DPS-om", navodi se u saopštenju Demokratske Crne Gore.

Podsjećamo predsjednik Nove srpske demokratije (NSD) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić naveo je za Televiziju A1 da manjina unutar parlamentarne većine sprovodi teror, i da je to nedopustivo.

"Neko pokušava da ponizi 27 poslanika - to neće moći da prođe. U krajnjem, narod će kazati sud o nama. DF se ne plaši tog narodnog suda", istakao je Mandić i pozvao Bečića i Krivokapića da prošetaju kroz narod i čuju šta oni misle o njihovim potezima.

Na ovu izjavu reagovale su Demokrate i pozvale Mandića da provjeri šta građani misle "o njegovoj strategiji da zajedno sa DPS-om sruši vlast u Crnoj Gori, činjenici da zajedno sa DPS-om organizuje proteste protiv Vlade i Skupštine Crne Gore, da zajedno sa DPS-om napada vjerske objekte i vrijeđa crkvene velikodostojnike, da zajedno sa DPS-om svađa narod po Crnoj Gori i dijeli braću na vjere i nacije, okrećući brata protiv brata".

"Na kraju, gospodine Mandiću, Aleksu Bečića ne podržavate samo grupacija na čijem si ti čelu i DPS, što nam predstavlja čast i zadovoljstvo, dok tebe očigledno podržava samo DPS. I jednima i drugima na današnji dan koalicioni kapacitet je jednak prekriženoj nuli. Niko neće s vama", zaključuje se u reagovanju Demokrata.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.