Spajić: Prvim komercijalnim letom počinje novi život avio kompanije
Milojko Spajić

"Avioni do dalje lete bez loga novog avio brenda"

Spajić: Prvim komercijalnim letom počinje novi život avio kompanije

Prvim komercijalnim letom ToMontenegra počinje život nove kompanije, za koju Vlada vjeruje da će biti uspješna i da će raditi u interesu ekonomije, privrede, turizma i ostalih segmenata društva, kazao je ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić.

On je, povodom prvog redovnog komercijalnog leta kompanije 10. juna za Beograd, rekao da je Ministarstvo, na čijem je čelu, po prirodi poslova i u dijelu svojih nadležnosti, učestvovalo u pokretanju nove crnogorske avio-kompanije i njenog avio brenda Air Montenegro.

"Prvim komercijalnim letom počinje i život nove kompanije, za koju vjerujemo da će biti uspješna i da će raditi u interesu crnogorske ekonomije, privrede, turizma i svih ostalih segmenata društva“, kazao je Spajić agenciji Mina-business.

On je rekao da će avioni do daljeg letjeti bez loga novog avio brenda.

"Jer je proces produkcije vizuelnog identiteta svakako dug, a ne želimo da nas to sprečava da avioni budu u funkciji i ostvaraju svoj primarni zadatak“, kazao je Spajić.

On je rekao da su čuli mišljenje javnosti po pitanju vizuelnog identiteta i da nije isključeno da će neke sugestije i uvažiti, a o čemu će, kako je naveo, javnost biti obaviještena.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.