Počeli radovi na izgradnji biciklističe staze i trotoara na bulevaru prema Tuzima
Foto: Glavni grad Podgorica

Procijenjena vrijednost radova oko 600.000 eura

Počeli radovi na izgradnji biciklističe staze i trotoara na bulevaru prema Tuzima

Agencija za izgradnju i razvoj Podgorice počela je da izvodi radove na izgradnji trotoara i biciklističkih staza na novom Bulevaru prema Tuzima, u dužini od 1.600 metara, sa obostranim trotoarom širine 1,8 metar. Procijenjena vrijednost radova je 603.533,55 eura, navodi se u saopštenju Glavnog grada.

Podsjetili su da je Uprava za saobraćaj bila investitor radova na izgradnji Bulevara prema Tuzima koja je obuhvatala kolovoz sa pratećom komunalnom infrastrukturom dužine od 1600 metara, dok preostali radovi koji uključuju izgradnju trotoara sa saobraćajnom signalizacijom, TK kanalizaciju, irigacioni sistem i pejzažna arhitektura tj. ozelenjavanje su obaveza Glavnog grada, odnosno Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice.

"Bulevar od Podgorice prema Tuzima je moderna saobraćajnica sa četiri kolovozne trake, širokim razdjelnim ostrvom i savremenom rasvjetom, čiji su radovi u prvoj fazi izgradnje iznosili  2,2 miliona eura, a izgradnjom trotoara, biciklističkih staza i novih zelenih površina završiće se još jedna od veoma značajnih i vrijednih investicija u oblasti putne infrastrukture na teritoriji Podgorice", poručuje se u saopštenju Glavnog grada..

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.