Pucnjava u Ohaju, ubijeno pet osoba
Ilustracija

Pucnjava u Ohaju, ubijeno pet osoba

Broj poginulih u pucnjavi u Zapadnom Džefersonu, predgrađu grada Kolambus u američkoj državi Ohajo, porastao je na pet, javili su lokalni mediji.

Dvije lokalne televizijske stanice navode da su u zgradi pronađena tijela troje ljudi, da izvan zgrade ima još tijela i da nije potvrđen precizan broj žrtava. Televizije se u izvještajima pozivaju na izjave šefa policije Zapadnog Džefersona Krisa Flojda.

Rojters nije uspeo da stupi u kontakt sa Flojdom, a otpravnica u policiji izjavila je da nema informacije o broju žrtava. Flojd je ranije izjavio da se pucnjava dogodila u slijepoj ulici, zbog čega vjeruje da se radi o ciljanom ubistvu.

Televizija dodaje da se pucnjava dogodila u kući u Zapadnom Džefersonu i da su prolaznici obavijestili policiju, čiji su službenici obezbijedili mjesto incidenta i počeli da traže osumnjičene i dokaze.

Policija Zapadnog Džefersona ranije je saopštila da je u pucnjavi ubijeno troje ljudi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.