Bečić u Beranama: Kao što sam i obećao, vakcinisao sam se javno

Bečić u Beranama: Kao što sam i obećao, vakcinisao sam se javno

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečic, kako je i najavljeno, nešto poslije 13 časova vakcinisao se u Beranama, na punktu u Hali sportova.

"Kao sto sam i obećao prije nekoliko mjeseci, kada sam saopštio da ću pristupiti procesu vakcinacije kada krene masovna vakcinacija u Crnoj Gori i kada vakcine budu dostupne svim građanima, to sam danas i učinio javno", kazao je Bečić, piše Radio Berane.

On je saopštio da misli da nije preležao koronavirus, a da je i test na antitijela pokazao da ih nema.

"Što se tiče vacine koju sam primio, rekao sam prije nekoliko mjeseci da nemam favorite među vakcinama, jer sam siguran da sve ono što su odobrile zdravstvene institucije je kvalitetno i djelotvorno. Rekao sam našim zdravstvenim radnicima da ću primiti onu vakcinu koje ima u ovom trenutku najviše u Crnoj Gori, tako da sam primio kinesku vakcinu Sinofarm", kazao je on.

On je odlučio da to učini u Beranama kako bi poslao poruku i dao skroman doprinos i podsticaj procesu masovne vakcinacije i u sjevernom regionu naše zemlje, jer je to nešto što nam je sada prijeko potrebno i da na taj način čuvamo i sebe i druge, čuvamo zdravlje i sistem u cjelini.

„Imamo pozitivne trendove posljednjih sedmica i pozitivan smo primjer u Evropi. Dobijamo ovih dana i pohvale od međunarodnih zvaničnika. Takođe sam dobio pohvale u razgovorima sa brojnim predsjednicima parlamenata evropskih zemalja. Danas ili juče smo negdje na nivou od 1.500 oboljelih, a u novembru mjesecu ili u predvečerju formiranja Vlade Crne Gore imali smo 11-12.000 oboljelih“, dodao je Bečić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.