Za samo šest dana prvu dozu vakcine primilo 17 % građana Crne Gore!
ilustracija

Za samo šest dana prvu dozu vakcine primilo 17 % građana Crne Gore!

Za samo šest dana preko 17 odsto punoljetnih građana dobilo je prvu vakcinu u Crnoj Gori, dok je oko 6,5 procenata potpuno vakcinisano tj.revakcinisano.

"Čak i tokom nedjelje, prvog neradnog dana od početka masovne imunizacije u Crnoj Gori, dato je 5.063 doza vakcina protiv korona virusa. Od toga, 4.738 je prvih i 325 drugih doza.", saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

Kako se dodaje, u Crnoj Gori je, ukupno, do večeras dato 114.570 doza, od kojih 83.498 prvih i 31.072 drugih doza.

"To znači da je prvu vakcinu dobilo preko 17 odsto punoljetnih stanovnika, a da je skoro 6 i po odsto punoljetnih kompletno vakcinisano", saopšteno je.

Masovna imunizacija u Crnoj Gori počela je u utorak, 4. maja.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.