I na Koniku počela masovna vakcinacija uz pomoć Crvenog krsta CG (FOTO)
Foto: CKCG

I na Koniku počela masovna vakcinacija uz pomoć Crvenog krsta CG (FOTO)

U izbjegličkom naselju na Koniku počela je masovna vakcinacija pripadnika romske i egipćanske populacije protiv korona virusa.

Podršku istoj je pružila i generalna sekretarka Crvenog krsta Crne Gore Jelena Darmanovic Dubak sa saradnicima.

"Imajući u vidu da je Crveni krst Crne Gore preko dvadeset godina prisutan na Koniku i pruža sve vrste podrške romskoj i egipćanskoj populaciji, generalna sekretarka je u cilju suzbijanja pandemije podržala vakcinaciju RE lica i sama se istim povodom vakcinisala", poručuju iz Crvenog krsta Crne Gore.

Dodaju da, kao i posljednjih 145 godina nastavljaju da budu svuda za svakoga, a u tome su nezaustavljivi.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.