Neograničen broj posjeta svim parkovima za 13,50 eura
Biogradska gora

Upravni odobr JPNPCG donio odluku o popustu na godišnju ulaznicu

Neograničen broj posjeta svim parkovima za 13,50 eura

Upravni odbor Javnog preduzeća za nacionalne parkove Crne Gore na sjednici održanoj 29.4.2021. godine donio je Odluku o popustu na godišnju ulaznicu za nacionalne parkove, koju od 5. maja 2021. svi zainteresovani mogu kupiti po cijeni od 13,50 eura.

UO JPNPCG je odobrio popust od čak 50 odsto na kupovinu godišnje ulaznice, a posjetioci uz ovu ulaznicu ostvaruju pravo na neograničen broj posjeta u svih pet nacionalnih parkova – Durmitor, Biogradska gora, Lovćen, Skadarsko jezero i Prokletije.   

"Ovom odlukom JPNPCG želi da pospješi kupovinu godišnje ulaznice po povoljnijim uslovima prvenstveno za domaće posjetioce, čime težimo povećanju učešća domaćih turista u ukupnom broju posjetilaca koji će imati priliku da tokom cijele godine uživaju u prirodi pet nacionalnih parkova.

Sa druge strane, na ovaj način preduzeće želi izaći u susret građanima i omogućiti olakšice zbog krize koju je izazvala aktuelna pandemija virusa KOVID 19", saopšteno je iz Nacionalnih parkova.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.