Viskonsin: Pucnjava u kazinu, troje mrtvih, uključujući i napadača
ilustracija

Viskonsin: Pucnjava u kazinu, troje mrtvih, uključujući i napadača

Dvije osobe ubijene su u pucnjavi u kazinu u Grinbeju, u američkoj saveznoj državi Viskonsin, a jedna osoba je teško povrijeđena, nakon čega je policija likvidirala napadača.

Policija je saopštila da postoje indicije da je napad bio pripreman i da je ubica želio da likvidira određenu osobu s kojom je bio u sukobu.

„Želio je da ubije određenu osobu koja u tom trenutku nije bila u kazinu, ali ubica je donio odluku da ipak na nekoga mora da puca i zato je napao kolege te osobe zbog koje je došao naoružan i spreman da izvrši zločin“, izjavio je pripadnik policije Kevin Polak, prenosi AP.

Mreža CBAS javila je da se pucnjava dogodila sinoć oko 20 časova po lokalnom vremenu i da je ranjeno sedam ljudi.

Uprava kazina ranije je potvrdila na Tviteru da je došlo do pucnjave u kojoj je povrijeđeno više ljudi, ali bez detaljnijih informacija o broju i stanju povrijeđenih, kao i o napadaču.

AP navodi da je tužilac Džoš Koul na Tviteru napisao da je mjesto zločina pod kontrolom i da je opasnost prošla, bez drugih detalja, a guverner Viskonsina Toni Evers objavio je sinoć da je potpuno slomljen zbog ovog zločina.

Nije poznat identitet ni napadača ni žrtava. Istraga je u toku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.