Preminuo profesor Milenko Popović
Milenko Popović

U 70. godini

Preminuo profesor Milenko Popović

Univerzitetski profesor i ekonomista Milenko Popović preminuo je u 70. godini poslije duge i teške bolesti.

Popović je 2016. bio i potpredsjednik Vlade izbornog povjerenja.

Bio je vanredni profesor na Fakultetu za državne i evropske studije u Podgorici, vanredni profesor na Pravnom fakultetu Univerziteta Mediteran u  Podgorici i vanredni profesor na Fakultetu za poslovne studije na Univerzitetu Mediteran u Podgorici.

Od 2004. do 2006. bio je naučni saradnik na Institutu ekonomskih nauka u Beogradu.

U periodu od 2001. do 2004. bio je predavač i direktor Centra za međunarodne studije na Univerzitetu Crne Gore u Podgorici.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.