DPS: Krivokapić destabilizije državu, protesti su posljedica njegovih postupaka i prijetnji
Demokratska partija socijalista

DPS: Krivokapić destabilizije državu, protesti su posljedica njegovih postupaka i prijetnji

Zdravko Krivokapić svakim svojim postupkom, a odnedavno i pismom, izaziva nove podjele u društvu i ozbiljno ga destabilizuje. Svojim provokacijama, prijetnjama, bestidnim prebacivanjem odgovornosti, predsjednik Vlade, dodatno podgrijava tenzije koje su nastale kao posljedica niza loših postupaka, zaključno sa pokušajem etničkog i izbornog inženjeringa, kojima se razara građansko tkivo Crne Gore, odnosno stvaraju uslovi za supremaciju jedne nacije u odnosu na sve druge koje žive u našoj državi, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

"Zdravko Krivokapić i njegova Vlada – a ne DPS ili Veselin Veljović – su izveli ljude na ulice, a dodatno ih isprovocirali postupcima poput gaženja demonstranata nakon čega su umjesto izvinjenja uslijedile prijetnje, masovnim privođenjem demonstranata sa ciljem njihovog zastrašivanja, i nizom sličnih postupaka kojima danima pokušavate da ugušite bunt naroda protiv vašeg pokušaja da mijenjate demografsku strukturu Crne Gore pod plaštom administrativnih procedura", poručuju iz DPS-a.

Dodaju da je pokušaj Krivokapića da se sakriva iza DPS, ili bilo koga drugog nečasan ali i kukavički.

"To što nije dorastao funkciji koju obavlja, nije problem DPS već njegov i onih koji su ga izabrali. Građani žele bolji standard, građansku državu i evropsku budućnost. Svojim nepromišljenim potezima, uključujući i ovaj posljednji, udaljavate ih od tih ciljeva. Svi građani Crne Gore znaju, da ovo što vi radite, uključujući i etnički inženjering, nijesu prioriteti ove države i društva. Ne isključujemo da nečiji jesu, ali naši sigurno nijesu", zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.