Prijatelji: Maca bezbrižno spava na leđima ogromnog kangala (FOTO)
Čitalac Kodexa

Prijatelji: Maca bezbrižno spava na leđima ogromnog kangala (FOTO)

Pas i mačka tradicionalno nijesu naklonjeni jedno drugom... Izuzetak je kada ovi ljubimci odrastaju zajedno, tada mogu biti nerazdvojni drugari.

Fotografija iz Bijelog Polja mačke koja spava na leđima bijelog kangala, snažnog, neustrašivog i nepodmitljivog čuvara je divna slika prijateljstva i sloge bez obzira na različitosti. Poštovanje i međusobno uvažavanje ali i želja za zajedničkim životom, ljubavlju i prijateljstvom su osnov harmoničnih odnosa.

Baš kao i kod ove mačke i psa. Trebali bi svi pojedinačno da se ugledamo na njih jer zajedno je toplije, udobnije i ljepše a i samo se sreća uvećava  ako je dijelite.

Dobro jutro, dobro namjere heart

17130970337170486417580694606774686981197220n

Foto: Čitalac Kodexa

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.