MO: Ispituju se okolnosti događaja na putu Podgorica- Nikšić

MO: Ispituju se okolnosti događaja na putu Podgorica- Nikšić

Povodom događaja koji se juče desio na magistralnom putu Podgorica – Nikšić, gdje se kao učesnici, između ostalih, pominju kapetan Radomir Čanjak i doktor Dragan Martinović, civilno lice u Vojsci Crne Gore , iz Ministarstva Odbrane i Vojske CG su saopštili da preduzimaju neophodne mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti koje su bile od uticaja na predmetni događaj, odnosno sprovodi se postupak prikupljanja obavještenja od lica koja su kao očevici prisustvovali događaju.

Takođe, kako se dodaje,  kontinuirano se ostvaruje i komunikacija sa Upravom policije, koja u odnosu na ovaj događaj prikuplja obavještenja od građana.

"Vojska Crne Gore je profesionalna organizacija koja postupa u skladu sa utvrđenim pravilima i procedurama, koje zahtijevaju potpuno i nedvosmisleno utvrđivanje činjeničnog stanja prije donošenja odluka. O incidentu sa kapetanom Čanjkom su bez odlaganja izviješteni nadležni u lancu komandovanja Vojske i Ministarstva, kapetan Čanjak je kontaktiran i svi resursi Vojske i Ministarstva su stavljeni na raspolaganje njemu i njegovoj porodici, kako bi se što prije ublažile i sanirale posljedice incidenta", kaže se u saopštenju MO.

Čanjak i doktor Dragan Martinović, civilno lice u VCG, kako su objavili mediji, povrijeđeni su juče tokom blokade magistralnog puta Podgorica - Nikšića, nakon što su demonstranti odbili da omoguće prolaz vojnom autobusu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.