Putin očekuje da će Rusija do kraja ljeta dostići kolektivni imunitet na koronu
Vladimir Putin

Putin očekuje da će Rusija do kraja ljeta dostići kolektivni imunitet na koronu

Predsjednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da očekuje da će Rusija do kraja ljeta dostići kolektivni imunitet na korona virus i ukinuti ograničenja vezana za pandemiju, javio je Interfaks.

"Ako (vakcinacija) bude išla istim tempom kao do sada, mislim da ćemo na ljeto, do kraja ljeta, dostići, moramo postići takav pokazatelj", istakao je Putin.

Ruski predsjednik, koji se ove sedmice vakcinisao vakcinom ruske proizvodnje, takođe, je rekao da su jedini neželjeni efekti koje je doživio bili blagi bol u mišićima sljedećeg jutra i neprijatan osjećaj na mjestu injekcije, prenio je Rojters.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.