Roganović: Demokrate kroz zvanični izborni program nude privatizaciju Krupca

Roganović: Demokrate kroz zvanični izborni program nude privatizaciju Krupca

Koalicija „Mir je naša nacija – ne damo Nikšić“ u nedavno predstavljenom izbornom programu Nikšićanima velikodušno nude uređenje izletničke zone u neposrednoj blizini jezera Krupac po modelu javno-privatnog partnerstva koji najčešće karakterišu kao okrilje za razne manipulacije. Ovo je samo još jedan od nekoliko projekata na koje ova koalicija pokušava da prikupi jeftine političke poene, a koje je aktuelna vlast u Nikšiću ne samo pokrenula, već i dovela do faze izvjesne realizacije, saopštila je Slobodanka Boba Roganović, kandidatkinja za odbornicu koalicone liste Evropski tim za Nikšić.

Prema njenim riječima, ne samo da je ideja o uređenju ove zone „pozajmljena“, nego su, kako kaže, kreativni oslobodioci otišli i korak dalje – pa su kroz zvaničan izborni program ponudili da ovu zonu privatizuju i na taj način vjerovatno nekom njima posebno dragom privatniku daju šansu da osjeti benefite navodne slobode.

"Ne dovodeći u pitanje potrebu sanacije ove zone, nećemo dozvoliti bilo kakve skrivene poslove onih koji su na državnom nivou već pokazali koliko brinu o državi i građanima.

Zato podsjećamo građane da je u decembru prošle godine Opština Nikšić primila donaciju Elektroprivrede Crne Gore u iznosu od 160.000 eura za sanaciju i uređenje ove zone, te da se ugovor za realizaciju radova, nakon sprovedene procedure, potpisuje u poneđeljak i da će se neđelju dana nakon toga krenuti i u fizičku realizaciju projekta", navodi Roganović dodajući da još jednom pokazuju kako se odgovorno vrši vlast i šta znači raditi u interesu opštine i njenih građana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.