Petri Simović potrebna pomoć za nastavak liječenja: Potrebno 3.000 eura da se obezbijede profesionalni terapeuti
Petra Simović, Foto: Cetinjski list

Petri Simović potrebna pomoć za nastavak liječenja: Potrebno 3.000 eura da se obezbijede profesionalni terapeuti

Devetnaestomjesečnoj Petri Simović sa Cetinja potrebna je pomoć za nastavak liječenja, objavili su iz NVO "Cetinjsko srce".

Petri je sa 12 mjeseci dijagnostifikovana cerebralna paraliza, uzrokovana komplikacijama pri porođaju i krvarenjem na mozgu. Petra slabo koristi ruke, ne okreće se i ne puzi.

"Njeni roditelji su finansijski iscrpljeni, a potrebno im je još 3.000 eura da bi Petra mogla nastaviti da vježba sa profesionalnim terapeutima. Svaki eutro će biti od značaja. Pozivamo sve privredne subjekte i građane da pomognu ovoj djevojčici", navode iz NVO "Cetinjsko srce". dodajući da apel objavljuju uz saglasnost Petrine majke, koja im je dostavila i svu neophodnu medicinsku dokumentaciju.

otpusnalista2

Kontakt telefon roditelja je 068 / 403 - 807 a broj žiro računa Petrinog oca nalazi se na fotografiji. 

ziroracun

Foto: Cetinjski list

Pokažimo humanost i pomozimo maloj Petri.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.