Pun Mjesec u Djevici donosi promjene, evo kako će uticati na horoskopske znake
Ilustracija

Pun Mjesec u Djevici donosi promjene, evo kako će uticati na horoskopske znake

Pun Mjesec ovog vikenda do ponedeljka će dosta da utiče na nas.

Zemljani znak Djevice, u kom se nalazi pun Mjesec, kojim vlada Merkur, vezan je za dnevnu rutinu, zdravlje i posao, kaže astrolog Jovana Vilimonović.

Analitičnost, perfekcionizam, sposobnost komunikacije – sve je to vezano za pojavu punog mjeseca u Devici. Naredne dvije nedjelje možete da sredite sve što se tiče dokumentacije, posla, organizacije.

Potrudite se da budete pažljiviji na radnom mjestu, nemojte da se preforsirate, bolje da odradite manje nego više.

Sve što ste započeli prije šest mjeseci sada možete da vidite kakvi su rezultati. Bitno je da budete praktični.

Možete da se zanesete, da budete sanjar, ali to nije dobro. Držite se realnih stvari. Iznenadne promjene nisu dobre u narednih mjesec dana, nego se prilagodite prijateljima, partneru ili saradnicima, ako možete.

Ne odlažite ništa

Ovan treba da se posveti više poslu, Lav da štedi, a Strijelac bi trebalo da se bolje organizuje na radnom mjestu.

Bik bi trebalo da bude kreativan i vrijedan, da da sve od sebe, da ne otaljava obaveze. Djevica bi trebalo da se posveti više sebi, svom zdravlju, a Jarac da bude otvoren za neka nova iskustva u vezi sa poslovanjem.

Blizanci bi trebalo da kupe neki nov namještaj, Vage da se usredsrijede na završavanje obaveza, a Vodolije moraju da štede.

Rakovi bi trebalo da budu komunikativniji i da se posvete više poslu. Škorpije bi trebalo da idu negdje na kraći put, ako imaju priliku za to. Ribe bi trebalo da se potrude oko svog ljubavnog života, da ne zapostavljaju partnera i ljubav zbog posla.

Posljedice uticaja punog Mjeseca u Djevici najviše će da osjete Ribe, Djevice, Strelčevi i Blizanci. Vrijeme je za promjene, ne odlažite ništa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.