Đeljošaj: Krivokapić ipak neće doći, mjere će biti promijenjene
Foto: Vijesti

Đeljošaj: Krivokapić ipak neće doći, mjere će biti promijenjene

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj saopštio je da ima informaciju da će odluka o epidemiološkim mjerama u tom gradu biti promijenjena.

On je novinarima u Tuzima kazao da premijer Zdravko Krivokapić ipak neće doći u Tuzi, kako bi s rukovodstvom te opštine razgovarao o rješenju problema koji je nastao nakon jutrošnjeg otvaranja ugostiteljskihi objekata, uprkos novim mjerama Ministarstva zdravlja,prenosi portal RTCG.

Đeljošaj je ranije nakon telefonskog razgovora s predsjednikom Vlade, kazao da bi Krivokapić Tuzi trebalo da posjeti oko 14 sati.

„Krivokapić me je obavijestio da neće doći da razgovara sa predstavnicima opštine Tuzi i sa građanima i ništa mi nije objasnio“, kazao je Đeljošaj i dodao da je svaki komentar suvišan te da je premijer pobjegao.

„Mislim da je to neodgovorno ponašanje. Mislim da mi moramo odgovornije da se ponesemo za razliku od njega“, naveo je Đeljošaj i saopštio da će u Opštini imati kratke konsultacije.

Poručio je da će ugostiteljski objekti raditi i sjutra u skladu sa odlukama lokalne vlasti.

"Imamo informacije da će Vlada promijeniti odluku, što pozdravljamo. Mi smo tu da sarađujemo sa Vladom kako bi se mjere poštovale ali bez selektivnosti", zaključio je Đeljošaj i opet pozvao Krivokapića i Abazovića na razgovore.

Đeljošaj saopštio je da ima informaciju da će odluka o epidemiološkim mjerama u tom gradu biti promijenjena.

"Ako je tako mi pozdravljamo tu odluku", kazao je Đeljošaj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.