PG: Uhapšen zbog napada i pucnjave

PG: Uhapšen zbog napada i pucnjave

Podgoričanin Dejan Lakušić uhapšen je večeras zbog sumnje da je učestvovao u vatrenom obračunu koji se danas desio u Podgorici.

Lakušić se od danas potraživao zbog upotrebe i prijetnji vatrenim oružjem. Kod njega je, kako saznaje Pobjeda, pronađen i privremeno oduzet pištolj M-57 kalibra 7,62 mm sa jednim metkom u okviru. 

Podsjećamo, danas oko 12,30 časova Dežurna služba Centra bezbjednosti Podgorica obavještena je anonimno da je u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog kod jednog ugostiteljskog objekta došlo do fizičkog sukoba između dvije osobe kao i do upotrebe vatrenog oružja, nakon čega su se te osobe udaljila sa lica mjesta.

Iz UP je saopšteno da je nakon uviđaja je registrovano oštećenje od metka na jednom vozilu i pronađena je pištoljska čaura.

S.Aleksić (30) je u izjavi policiji naveo da je u navedeno vrijeme i na navedenom mjestu prvo fizički napadnut od strane D.L. (51), koji ga je kako je naveo udarao pištoljem u predjelu glave a nakon čega je iz pištolja ispalio jedan projektil pored njegovog tijela - navedeno je u saopštenju policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.