Ćerka Monike Beluči na naslovnici prestižnog magazina: Liči li na majku?(FOTO)
Monika Beluči

Ćerka Monike Beluči na naslovnici prestižnog magazina: Liči li na majku?(FOTO)

Monika Beluči je dugo od pogleda javnosti čuvala ćerke Devu i Leoni, koje je rodila dok je bila u braku sa Vensanom Kaselom. Ipak, starija od njih dvije Deva odlučila je da uplovi u menekenske vode.

Deva, koja ima 16 godina, još prije dvije godine počela je da se bavi modelingom, pa je od tada i pažnja medija više usmjerena na nju.

Ona se nedavno fotografisala za naslovnu stranu francuskog izdanja magazina "El", a Monika Beluči je na Instagramu odlučila da se pohvali ovih uspjehom, pa je podijelila naslovnicu.

"Još jedna lijepa naslovna strana ove nedjelje za moju Devu", napisala je glumica.

Kao što se može zaključiti sa fotografije, Deva liči na majku, pa nema sumnje da će imati blistavu karijeru ukoliko sve bude išlo po planu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE (@ellefr)

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.