Abazović u posjeti Opštini Rožaje: Građani ga dočekali sa povicima
Abazović u Rožajama, Foto: Twitter

Abazović u posjeti Opštini Rožaje: Građani ga dočekali sa povicima

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović boravi danas službenoj posjeti Opštini Rožaje. Prilikom dolaska Abazovića ispred zgrade Opštine Rožaja okupili su se osim lokalnih funkcionera i građani.

Potpredsjednik Vlade dočekan je aplauzima i povicima "bravo Dritane", a bilo je i onih koji su iskazali nezadovoljsto povicima "ua".

Abazović će tokom posjete razgovarati sa rukovodstvom lokalne samouprave na čelu sa predsjednikom Opštine Rožaje Rahmanom Husovićem i posjetiće gradilište na izgradnji obilaznice Rožaje II faza.

Abazović je na Tviter nalogu naveo da je imao srdačan razgovor sa građanima Rožaja.

 pic.twitter.com/Aw2PduIYrc

— Dr Dritan Abazovic (@DritanAbazovic) February 1, 2021

 

"Uvijek bude prijatno boraviti u ovom gradu", napisao je Abazović

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.