Lalošević ugostio Brguljana: Adekvatno vrednovanje sportskih velikana je podstrek mladim sportskim nadama
Laloševi i Brguljan, Foto: Uprava za sport i mlade

Lalošević ugostio Brguljana: Adekvatno vrednovanje sportskih velikana je podstrek mladim sportskim nadama

Direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević ugostio je danas najboljeg crnogorskog sportistu za 2020. godinu, u izboru Crnogorskog olimpijskog komiteta, gospodina Draška Brguljana.

"Prepoznavanje i adekvatno vrednovanje izvanrednih rezultata naših sportista,  šalje afirmativnu poruku svim mladima nadama crnogorskog sporta da istraju na svom putu ka uspjehu. Kontinuirani rad, trud i posvećenost su ključne odlike sportskih velikana, a ono što je naš zadatak jeste da im u tome budemo bezrezervna podrška”, istakao je Lalošević.

Iz Uprave za sport su pojasnili da je proces izbora sportiste godine poznat i od ranije, ali da treba istaći činjenicu da je upravo nekadašnje Ministarstvo sporta i mladih, a sada Uprava za sport i mlade, kroz novi Zakon o sportu omogućilo da taj sportista bude i finansijski nagrađen.

Podsjećamo da je Brguljan u 2020. godini, sa crnogorskom vaterpolo reprezentacijom osvojio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

Brguljan je sa reprezentacijom osvajao i medalje na Evropskom prvenstvu, svjetskom prvenstvu, Mediteranskim igrama, Univerzijadi, Svjetskoj ligi itd.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.