U KCCG preminula zatvorenica od posljedica korone
KCCG

U KCCG preminula zatvorenica od posljedica korone

Zatvorenica Uprave za izvršenje krivičnih sankcija M. P. (65) preminula je od posljedica infekcije virusom korona u Kliničkom centru Crne Gore, saopšteno je iz UIKS-a.

Ona se nalazila na izdržavanju kazne zatvora u Zatvoru za duge kazne i preminula je rano jutros u KCCG-u.

“Inače, imenovana zatvorenica, kod koje je ustanovljena infekcija virusom Covid 19 od 14. januara bila je smještena u Klinički centar Crne Gore, a u prethodnom periodu, i prije prijema na izdržavanju kazne zatvora,  liječena je i od drugih oboljenja. O smrti zatvorenice u skladu sa zakonskom procedurom nadležni iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija obavijestili su porodicu preminule, sud, nadležno tužilaštvo i Upravu policije", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.