Saobraćaj na putu Berane - Rožaje otvoren za sva vozila
Foto: RTCG

AMSCG potvrdio

Saobraćaj na putu Berane - Rožaje otvoren za sva vozila

Saobraćaj na putu Berane – Rožaje otvoren je za sva vozila, kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Saobraćaj na tom putu ranije je bio obustavljen za kamione sa prikolicom i šlepere zbog snijega.

Iz AMSCG rekli su da se u Crnoj Gori u nižim predjelima saobraća po pretežno suvim putevima, dok je na sjeveru i ponegdje u centralnim predjelima izražena poledica, a mjestimično i slabije sniježne padavine.

Oni su poseban oprez savjetovali preko planinskih prevoja, na mostovima i prilazima tunelima i skrenuli pažnju na povećanu opasnost od odrona.

Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagođena uslovima i stanju na putevima i poštovanje pravila saobraćaja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.