Bivši policajac na Kosovu, svjedok tužilaštva u Hagu pronađen mrtav
ilustracija

Bivši policajac na Kosovu, svjedok tužilaštva u Hagu pronađen mrtav

Bivši policajac na Kosovu Fadilj Suljević pronađen je danas mrtav u brdima iznad jezera Badovac, a kako navodi Gazeta Ekspres, on se nalazi na spisku svjedoka Specijalnog tužilaštva u Hagu.

O ovom slučaju se oglasio i glavni tužilac Osnovnog tužilaštva Prištine, Kujtim Muniši.

"Tužilac je izašao na lice mjesta da vidi šta se dogodilo. Policija je na mjestu događaja. Pronađen je mrtav negdje u planinama", rekao je Muniši za Kalkso.com, prenose Novosti.

Siljevići je bivši pripadnik tzv. kosovske policije, koji je primljen u redove policije nakon 1999. godine, piše Kosovo onlajn.

Vijest je potvrdio je portparol kosovske policije Bajram Krasnići.

"Danas, 15.01.2021, nešto posle 14:00, policija je obaviještena o slučaju koji se dogodio na putu koji vodi do jezera Badovc, sa sumnjom, da osoba nema znakove života. Policija je odmah izašla na lice mjesta, kontaktirala članove porodice te osobe i pozvala državnog tužioca i timove hitne medicinske pomoći", rekao je Krasnići.

Prema njegovim riječima, istražni i forenzički timovi  pregledaju mjesto događaja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.