Humanistkinja i žena velikog srca: Dodijeliti dr Kljajić nagradu, jer nijednog trenutka nije odustala od borbe
Kljajić i Gerić-Labović

Pacijentkinja javno zahvalila ljekarima kovid odjeljenja opšte bolnice Berane

Humanistkinja i žena velikog srca: Dodijeliti dr Kljajić nagradu, jer nijednog trenutka nije odustala od borbe

"Zbog svega pozitivnog što sam doživjela liječeći se kod divnih i profesionalni ljudi, želim javnu zahvalnost da izrazim čitavom infektivnom odjeljenju,prim dr Milovanu Živkoviću dr Snežani Radovanić, svim dr i osoblju... divnoj dr Lidiji Kljajic, koja je bila više nego profesionalac na ovom teškom zadatku", poručila je u Facebook objavi pacijentkinja koja se od posljedica kovida liječila na Odjeljenju Opšte bolnice u Beranama, Darka Gerić-Labović.

"Na prvoj liniji odbrane na kovid infektivnom odjeljenju! Kakav je to nevidljivi nepriatelj? Pitamo se....? Strašan,svugdje ga ima ,svi su ugroženi....Na odjeljenju u smjenama svi zaposleni u gumenim skafanderima, gumenim čizmama, naočarima, jedva hodaju, dišu, daju terapiju!Svi su isti,svi kao jedno", navodi Darka u svojoj objavi. 

Kaže da kuhinja i higijenske službe bez prestanka ugađaju bolesnicima, te da prvo da nahrane najugroženije.

"A onda se uvijek pojavi dr Kljajić,koja je brižna za svakog pacijenta, koja sa osmjehom daje nadu da se izdrži još malo ,jer će brzo da prođe! Uvijek je tu! Čudiim se kako je stalno u viziti, ambulanti,noćnim dežurstvima, popodnevnim posjetama, da vidi stanje pacijenta iz prve ruke i kako je terapija djelovala!? Pođem od moje djece....veliki su,ali se susretu svakom i opuštenom trenutku neizmjerno radujemo!!!! A njena dječica? Koliko je često čekaju na prozoru,da malo provedu vremena u dragom zagrljaju? Tačno je, nismo birali pandemiju,nismo birali da dijelimo mrvice sa najdražim bićem, koje nam je potrebno i kada imamo svoje porodice...Mnogo šta nismo birali,ali je tu!!!!! Zbog svega pozitivnog sto sam doživjela liječeći se kod divnih i profesionalni ljudi,želim javnu zahvalnost da izrazim čitavom infektivnom odjeljenju,prim dr Živkoviću, dr Snežani Radovanić,svim dr i osoblju... divnoj dr Lidiji Kljajić,koja je bila više nego profesionalac na ovom teškom zadatku", kazala je Darka.

Ona je istakla da je Kljajić humanistkinja i žena velikog srca, kojoj treba dodijeliti nagradu u ovoj strašnoj borbi, "pred kojom ni jednog trenutka nije odustala".

"Da pored ostale satisfakcije za postignuti trud, njenu ordinaciju krasi nagrada koja joj pripada i podsjeća na sve njene uspjehe u ovim teškim vremenima! Veliko hvala divnoj ženi velikog srca.Sa neizmjernom zahvalnošću, sa ponosom kažem, drago mi je da smo zajedno uspjele, da će apel za nagradu otići i ovoga puta tamo gdje najviše zaslužuje, za Velikog borca, dr Lidiju Kljajic", zaključila je Darka Gerić-Labović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.