Krivokapić pozvao Đukanovića na sastanak sa Abazovićem i Bečićem
Sa prethodnog sastanka, Foto: Predsjednik Crne Gore

Tema sastanka će biti kohabitacija

Krivokapić pozvao Đukanovića na sastanak sa Abazovićem i Bečićem

Premijer Zdravko Krivokapić uputio je poziv na sastanak predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, potpredsjedniku Vlade Dritanu Abazoviću i predsjedniku Skupštine Aleksi Bečiću, saznaju "Vijesti" iz više izvora.

Sastanak bi trebalo da bude održan u petak, a kako je "Vijestima" objašnjeno, iz izvora bliskih vladajućoj većini, tema su "opstrukcije u kohabitaciji".

Đukanović je odbio da potpiše više zakona koje je usvojila nova većina, kao i više odluka nove Vlade, uključujući i one o povlačenju ambasadora i smjenama u Vojsci.

Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.