Bjelopoljac Isak Šabanović zapalio atmosferu i oduševio žiri "Zvezda Granda", Marija mu obećala duet! (VIDEO)

U subotu 2.januara, gledaćete vjerovatno najemotivniji nastup do sada u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regionu ''Zvezde Granda''. Za to je zaslužan Bjelopoljac Isak Šabanović.

Kandidat Aleksandra Milića Milija, dvadesetpetogodišnji Isak, talentovani mladi muzičar iz Bijelog Polja, skupljao je hrabrost tokom godina dok se konačno nije pojavio na velikoj sceni i raspametio žiri svojim glasom, emocijom i scenskim ponašanjem, a u oslobađanju od treme i sticanju samopouzdanja, pomogao mu je mentor Mili.

Apsolutno svaki član žirija ostao je zabezeknut onim što je čuo i vidio kada je Isak  u pitanju, a da je mladom pjevaču to imponovalo govore suze, koje nije mogao da zaustavi tokom pauze između pjesama. U jednom momentu mentor mu je prišao da ga zagrli, prije pjevanja druge pjesme, kao i da mu da riječi utjehe i ohrabrenja za dalje.

I izvedbu druge pjesme ispratio je gromoglasan aplauz žirija i publike, koji su minutima stajali na nogama i dali podršku ovom kandidatu, a suze nije krila ni Jelena Karleuša koja mu je prognozirala titulu balkanske zvijezde. Bosanac je na rekao da je Isak sve ono što on zagovara u ''Zvezdama'', dok mu je Marija obećala i duet!

Pjevač koji je oduševio žiri oduševiće i vas te nemojte propustiti njegov nastup u subotu.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.